Cest pharma Energy plus

Dovital uw gezondheid- en vitaliteitbevorderende producten
62 Bekeken
Med4Pets
Published
Welkom bij onze nieuwste video, waar we het krachtige voer van Cest-pharma, Energy Plus 600gr, bespreken. Dit product is specifiek ontwikkeld om duiven en sierduiven te voorzien van de energie die ze nodig hebben, zowel op de korte als op de lange termijn.

In deze video lichten we toe hoe de unieke combinatie van snelle en langzaam absorberende koolhydraten in dit voer je duiven helpt hun energieniveau's te optimaliseren. Ook komt de rol van vitamine C aan bod, een krachtig antioxidant dat vermoeidheid vermindert en weefselherstel ondersteunt. Daarnaast wordt de rol van MSM, een natuurlijke ontstekingsremmer, en Calsporin, wat helpt bij het herstellen van de darmflora, toegelicht.

Het Energy Plus 600gr voer van Cest-pharma bevat 92,30% koolhydraten en 4,70% vocht, met 0,40% as als analytische bestanddelen. Kijk deze video voor instructies over hoe je dit product het beste kunt gebruiken en opslaan.

Ontdek meer over dit geavanceerde voer en leer hoe je duiven en sierduiven kunt ondersteunen in hun prestaties. Mis ook niet de gebruiksaanwijzing van dit product: voeg 10g (2 theelepels) toe aan 1 liter drinkwater bij aankomst van de race, na intensief trainen en 1-3 dagen voor de mand.

Vergeet niet om dit product te bewaren op een droge plaats bij temperaturen die niet hoger zijn dan 25°C, en altijd buiten bereik van kinderen te houden.

Vergeet niet te liken, te delen en te abonneren voor meer informatie over de verzorging van duiven en sierduiven, en blijf op de hoogte van onze laatste productrecensies. Dank je wel voor het kijken!

#CestPharma #DuivenVoer #EnergyPlus #Duivenverzorging #Duivensport
Log in of aanmelden om een reactie te plaatsen.
Wees de eerste die een reactie plaatst.